Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού


ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΕΛΤΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ , Ο.Α.Ε.Δ , Ο.Γ.Α. 

Διαδικασία κράτησης δωματίων

Εφόσον ο ενδιαφερόμενος πραγματοποιήσει τηλεφωνική κράτηση ,ο δικαιούχος θα αποστείλει προκαταβολή με  τραπεζική κατάθεση με μήνυμα για τον παραλήπτη επιχειρηματία στο οποίο θα αναγράφονται :

  • το ποσό
  • το ονομ/μο του αποστολέα- Κοινωνικού τουρίστα
  • το ονομ/μο του επιχειρηματία η τον τίτλο της επιχείρησης
  • τις ημερομηνίες
  • τον τύπο του δωματίου(πχ. Δίκλινο, τρίκλινο κ.λ.π.).

Προσοχή το όνομα του αποστολέα της προκαταβολής να είναι ίδιο με το όνομα της κράτησης!

Το ποσό προκαταβολής θα συμψηφίζεται από τον επιχειρηματία στον Κοινωνικό τουρίστα κατά την αναχώρηση του από το κατάλυμα.

Παρακράτηση – Επιστροφή προκαταβολής

Σε περίπτωση που ο κάτοχος του δελτίου κοινωνικού τουρισμού μεταβάλλει την γνώμη του με την άφιξη του στο κατάλυμα και δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να παραμείνει, η προκαταβολή παρακρατείτε ολόκληρη από τον επιχειρηματία .

Σε περίπτωση που ο Κοινωνικός τουρίστας πραγματοποιήσει παραμονή μιας η δυο διανυκτερεύσεων και διαφωνήσει ως προς την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και θέλει να αναχωρήσει ,το δελτίο του επιστρέφεται, η προκαταβολή παρακρατείτε και ο κοινωνικός τουρίστας θα καταβάλλει το επιπλέον ποσό που αναλογεί για της ισάριθμες μέρες παραμονής.

Ακύρωση της κράτησης που πραγματοποιείται 21 ημέρες πριν την καθορισμένη ημερομηνία άφιξης υποχρεώνει τον ξενοδόχο σε επιστροφή ολόκληρης της προκαταβολής.

Διαμονή

Το ξενοδοχείο μας θα παραμείνει ανοιχτό από 15/05/20 έως 30/09/20.

Η συμμετοχή 2020


Ο.Α.Ε.Δ.

 Η συμμετοχή είναι 5,00€ με πρωινό το άτομο  για ολόκληρη την τουριστική περίοδο (έως 30/09/2020)  με πρωινό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο.Π.Ε.Κ.Α. (Ο.Γ.Α.)

Η συμμετοχή είναι  6,00€ με πρωινό το άτομο  για ολόκληρη την τουριστική περίοδο (έως 30/09/2020) με πρωινό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν τον φόρο διαμονής.

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Το κατάστημα διαθέτει εγκεκριμένο τερματικό υποδοχής καρτών POS. 

Το πρωινό είναι μπουφές .

Last Updated ( Tuesday, 03 March 2020 17:32 )